Τρόποι Πληρωμής

 

  • Με Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro):
    Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.parfumerie12.gr χρησιμοποιώντας πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard και Maestro. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ηλεκτρονικά και με ασφάλεια, μεταξύ του Αγοραστή και της Τράπεζας Πειραιώς που διεκπεραιώνει τη συναλλαγή για λογαριασμό του www.parfumerie12.gr.

Το www.parfumerie12.gr δεν έχει καμία συμμετοχή σε αυτές τις συναλλαγές και τα προσωπικά δεδομένα της κάρτας του αγοραστή δεν αποθηκεύονται κατά κανέναν τρόπο από την ιστοσελίδα.

Το www.parfumerie12.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το πρόσωπο που πραγματοποιεί τη συναλλαγή δεν είναι ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται, και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων. 

  • Με αντικαταβολή:
    Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας τον υπάλληλο της εταιρείας courier κατά τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή έχει πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση 2 ευρώ.

Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες εξωτερικού. Εάν παραγγέλνετε από το εξωτερικό και δεν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο info@parfumerie12.gr και θα σας δώσουμε στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού για κατάθεση.