Ασφάλεια Συναλλαγών

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το www.parfumerie12.gr προσφέρει ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης Secure Socket Layer (SSL), μια από τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογίες παγκοσμίως για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω Internet. Σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας ζητείται η εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, το www.parfumerie12.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL, ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να διακινούνται κρυπτογραφημένα στον διακομιστή μας.

Για την εισαγωγή σας στον προσωπικό σας λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς, τον Κωδικό Εισόδου (Διεύθυνση Email) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password). Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Για λόγους ασφαλείας, συνιστάται η συχνή αλλαγή του password. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση των κωδικών σας από άλλα άτομα, στα οποία εσείς τους έχετε γνωστοποιήσει.

 

Εφαρμοστέο Δίκαιο – Αρμόδια Δικαστήρια

Το www.parfumerie12.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες Όρους Χρήσης χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Είναι ευθύνη του χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος να αναθεωρεί συχνά τους παρόντες Όρους για να ενημερώνεται για τυχόν αλλαγές.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διέπονται από την εκάστοτε ισχύουσα Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από τις συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται μέσω αυτού, αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

 

paymentpaymentpayment