Πληροφορίες Αποστολής

 

Αποστολή Προϊόντων

Το www.parfumerie12.gr εκτελεί παραγγελίες σε ολόκληρη την Ελλάδα (και τα νησιά) και στο εξωτερικό.

Οι παραγγελίες εσωτερικού (ηπειρωτική Ελλάδα και νησιά) αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier στη διεύθυνση που ορίζει ο αγοραστής κατά τον χρόνο παραγγελίας, εντός δύο ή τριών ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης/εξόφλησης της παραγγελίας.  

Οι παραγγελίες εξωτερικού αποστέλλονται επίσης με υπηρεσία κούριερ (ανάλογα τη χώρα), εντός επτά έως δέκα εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης/εξόφλησης της παραγγελίας.

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση καθυστερημένης παράδοσης λόγω υπαιτιότητας της εταιρείας ταχυμεταφορών (κούριερ) ή λόγω συνθηκών ανωτέρας βίας (όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργιακές κινητοποιήσεις, τεχνικές βλάβες της εταιρείας ταχυμεταφορών, κλπ.). Σε τέτοιες περιπτώσεις, η προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο ισχύουν οι συνθήκες ανωτέρας βίας. Η εταιρεία θα ενημερώνει τον αγοραστή για τέτοιες συνθήκες και ενδεχόμενες καθυστερήσεις παράδοσης, μόλις λαμβάνει γνώση αυτών.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και εμφανίζεται στη φόρμα παραγγελίας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Τα προϊόντα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά λιανικής πώλησης.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για την καθυστερημένη ή μη παράδοση παραγγελιών εάν ο χρήστης έχει δώσει λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία παράδοσης (διεύθυνση, ταχυδρομικός κώδικας, κλπ.). Σε περίπτωση επιστροφής παραγγελίας για τους παραπάνω λόγους, τα έξοδα επιστροφής και νέας αποστολής θα βαρύνουν τον πελάτη.

 

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής υπολογίζονται επί του τελικού συνόλου (τιμής και βάρους) της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής για παράδοση στη διεύθυνση του αγοραστή είναι €3,00 για παραγγελίες που εξοφλούνται με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, και €5,00 για παραγγελίες που εξοφλούνται με αντικαταβολή. Η χρέωση αυτή ισχύει για την αποστολή δεμάτων εσωτερικού με βάρος έως 2 κιλά. Για παραγγελίες βάρους άνω των 2 κιλών η επιβάρυνση είναι €1,00 ανά επιπλέον κιλό. 

Οι παραγγελίες εσωτερικού αξίας άνω των €50 ευρώ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως βάρους.

Όλα τα ανωτέρω δεν ισχύουν για αποστολές εξωτερικού. Για παραγγελίες από το εξωτερικό, ο αγοραστής θα ενημερώνεται από την εταιρεία μας για το κόστος των εξόδων αποστολής κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Για παραγγελίες εξωτερικού, τα έξοδα αποστολής προπληρώνονται, μαζί με το κόστος της παραγγελίας.